Helga Versteeg

Ik ben werkzaam als Coach en Shiatsu Therapeute, vanuit mijn praktijkruimte in Haarlem. Als Yoga docent geef ik les aan kleine groepen en organiseer ik Retreats.

Als professioneel Coach integreer ik ook mijn kennis en ervaring als Shiatsu Therapeute. Op die manier wordt er een brede basis gevormd en een brug geslagen tussen Oosters en Westers mensdenken. Lichaam en Geest zijn één. De holistische filosofie; alles houdt verband met elkaar, vormt hier de basis.

Werken als Coach; het begeleiden van mensen is voor mij een natuurlijk proces, of wel het volgen van mijn passie en een antwoord op de vraag van mijn klanten tijdens mijn werk als Shiatsu Therapeute en daarbuiten. 

Shiatsu Therapie richt zich op het in balans brengen van de energiehuishouding van de klant. Door bewustwording van de verschillende energieën die een mens beweegt of stagneert, wordt de klant geprikkeld zich te ontwikkelen in zijn of haar persoonlijke bewustwording, met als doel zelf beter te balanceren en daardoor beter en effectiever te functioneren in privé en werksituaties.

Tijdens groepsworkshops kunnen geïnteresseerden kennis maken met de Wu-Xing, en leert men middels deze vijf fasen theorie zijn of haar kracht(en) en valkuil(en) kennen. Voor diegenen die een persoonlijke vraag hebben en behoefte voelen, is er de mogelijkheid tot individuele coaching. Daarbij maak ik gebruik van Westerse en Oosterse technieken en methoden gecombineerd met mijn intuïtieve werkwijze...Herkennen, Kennen, Erkennen van jezelf en de ander...

Helga Versteeg     info@chi-coaching-therapie.nl     06 14282962     www.chi-coaching-therapie.nl