Lianne Beijer

"Na een periode van ernstige ziekte kwam ik met yoga in aanraking tijdens mijn herstel, zowel mentaal als fysiek ervoer ik de voordelen. Hoe meer kracht ik opbouwde, hoe meer behoefte aan verdieping ik kreeg.. zo kwam Pilates opnieuw op mijn pad. Ik zeg opnieuw omdat ik jaren hiervoor - tijdens m'n dansopleiding - ook regelmatig Pilates training volgde ter ondersteuning van het vele dansen. De combinatie van yoga en Pilates werd voor mij de ultieme lesvorm. In Pilates vind ik een stuk kracht en controle terwijl ik in yoga de ademhalingstechnieken, flexibiliteit en ontspanning opzoek... zo ontstonden mijn Yogilates lessen. Een allround trainingsmethode gebaseerd op Ground Control Pilates, een vleugje Power Yoga en Core Stability Training. Gemixt naar eigen recept en dat werkt uitstekend al zeg ik het zelf ;) Je leert je core (buikspieren, rugspieren, bekkenbodemspieren) versterken, je spieren verlengen (souplesse) en kracht opbouwen. We sluiten de lessen af in Savasana - iets dat ik bij de klassieke Pilates methode miste. Je voelt je vitaler en je lichaam wordt strakker!

In diezelfde periode - post HBO - verdiepte ik mezelf in mindfulness coachingstechnieken, ontwikkelde ik me verder in fitness als instructrice en personal trainer, ik behaalde diploma's in (sport)voeding... en richtte een kleinschalige onderneming op onder de naam Eat & get Fit, inmiddels is mijn passie m'n fulltime baan. Mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen is waar ik het meeste voldoening uit haal en wat ik nog lang hoop te mogen doen!

Naast fysieke trainingen zoals Yogilates en personal trainingssessies begeleid ik volwassenen [en kinderen onder begeleiding van hun ouder/verzorger] ook met voeding,... van aankomen tot afvallen, gezondheidsproblemen en eetproblematiek.

"Ik ben er heilig van overtuigd dat lichaam, geest & ziel één zijn en dat zelfontplooiing op alle fronten leidt tot de mooiste resultaten."

Lianne Beijer    www.eatandgetfit.com        lianne.beijer@gmail.com        06 29291879