Prijzen

Kies voor een kennismakingskaart van € 25,- en volg 3 lessen bij één docent.
De meeste lessen zijn qua thema en inhoud afwisselend. Op deze manier kun je ervaren welke vorm en docent je het meest passen.

Je kunt meerdere kennismakingskaarten (tegelijkertijd) kopen en op die manier verschillende lessen uitproberen. Een kennismakingskaart is 4 weken geldig. 

Kennismakingskaart volwassenen       3 lessen       4 weken geldig     €  25,-
Volwassenen (1 les per week)     10 lessen        12 weken geldig        € 110,-
Volwassenen (2 lessen per week)     20 lessen     10 weken geldig     € 175,-
Rots & Water     10 lessen     Training     € 150,-
Kinderyoga     10 lessen    11 weken geldig     € 100,-

Bij yogavormen kun je nalezen welke vormen we allemaal aanbieden. 
Gemiste lessen kun je inhalen, contact de desbetreffende docent.

ALGEMEEN

Yoga ervaring
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, zowel voor beginners als ervaren yogi's. De docent houdt hier rekening mee zodat je voldoende uitdaging en ontspanning ervaart.

Kleding
Trek gemakkelijke kleding aan (of neem dit mee): joggingbroek, shirt, vest en sokken. Matjes, kussens, dekens e.d. zijn aanwezig. Je mag natuurlijk ook je eigen mat meenemen.

Eten & drinken
Eet voor de les een lichte maaltijd. Het is minder verstandig om tijdens de les te drinken. Na de les is het altijd goed om water of thee te drinken zodat je lichaam kan ontgiften.

Gezondheid
Yoga is goed voor je mentale welzijn en algehele gezondheid. Je onderzoekt je eigen beperkingen en mogelijkheden. Mocht je een mindere goede gezondheid hebben, dan horen we dit graag op voorhand. Deelnemen aan de lessen is op eigen risico. De docenten bij Yoga Bloemendaal zijn niet aansprakelijk voor lichamelijk en/of mentaal letsel in welke vorm dan ook.