Trainingen

Trainingen

Rots & Water

Een rots & water training van 10 lessen brengt kinderen meer zelfvertrouwen en leert ze op een prettige manier voor zichzelf opkomen. 

De lessen zijn een mix van Rots en Water, mindfullness en NLP. De training is een fysiek programma dat wordt ondersteund door middel van korte groepsgesprekken met daarin ruimte voor zelfreflectie. Kinderen leren zich bewust te zijn van zichzelf en van anderen en kunnen dit in hun dagelijkse leven toepassen. Met open communicatie en positief denken leren zij hoe je vrienden en contact maakt. Tijdens de training oefenen de kinderen met thema’s zoals: stevig staan, ademen, lichaamstaal, intuïtie, actie-reactie, grenzen, zelfverdediging en mentale kracht. 

Aanmelden    nadia@blinktrainingen.nl
Docent Nadia Aldjufrie
Meer informatie                  www.blinktrainingen.nl

Mindfulness

Kom je je hersenspierballen trainen? Met mindfulness leer je je beter te concentreren, je hoofd vol piekergedachten tot rust te brengen, anders met stemmingen en impulsen om te gaan. Ook leer je weerbaarder worden en op een vriendelijke manier open te staan voor jezelf en anderen. Dit geeft rust én zelfvertrouwen!
Deze training is geschikt voor alle kinderen die (soms) moeite hebben zich te concentreren, bepaalde momenten angstig zijn of somber. En, ook diegenen met én zonder zelvertrouwen, pijn of lichamelijke klachten. 

Aanmelden    info@mindsenmore.nl of 06 30773972
Docent Maryvonne Verkerke
Meer informatie                  www.mindsenmore.nl