Workshops

In 2018 tal van mooie en inspirerende workshops bij Yoga Bloemendaal.

SCROLL NAAR BENEDEN, DAN ZIE JE ONS VOLLEDIGE AANBOD...

Yin Yoga Acceptatie & Loslaten
Zondag 6 mei
16:00 - 18:00 uur

In deze 2 uur durende workshops duiken we dieper in de wereld van Yin; de zachte, rustige, vrouwelijke, stille, zorgzame tegenhanger van Yang.

De meeste activiteiten in ons dagelijks leven zijn zeer Yang, namelijk uitdagend, energiek, druk, gedreven, veeleisend, krachtig en ga zo maar door... Hierbij kun je denken aan actieve sporten (zoals ook Yogilates), werken, studeren... Er is vaak heel veel te doen, veel prikkels te verwerken, en te weinig “down time” om tot jezelf te komen. In stilte.

We beginnen de workshops met een meditatie en ademhalingsoefening (Pranayama) om dieper tot rust te komen enjelichaambetertekunnenvoelen.Tijdvoorstilte.Relaxatie.Diepestretchesentijd...heelveeltijd.Na de ademhalingsoefening starten we met de eerste houding (Asana) en leg ik meer uit over wat Yin nu eige nlijk allemaal voor je kan betekenen. Op fysiek niveau, maar ook op energetisch en emotioneel/mentaal niveau. De houdingen worden 3 tot 5 minuten vastgehouden, om zo op bindweefselniveau bij fysieke blokkades te kunnen komen en tevens mentaal in meditatieve staat te blijven.

Het thema in deze workshop is Acceptatie & Loslaten wat als rode draad door de les verweven zal zijn.

Yin Yoga is nauw verweven met aromatherapie en klanktherapie, wat ook tijdens deze workshop even naar voren zal komen.

De sessie wordt afgesloten in uitgebreide eindontspanning (Savasana), een meditatie gericht op het thema en uiteraard is er tijd voor een kopje thee. Zo wordt dit een heerlijk ontspannen afsluiter van je week om de drukte van de nieuwe week ZEN tegemoet te komen.

Ben je nieuwsgierig en benieuwd wat Yin Yoga voor toevoeging kan zijn op jouw leven? Of wil je het simpelweg een keer ervaren? Het maximale aantal deelnemers is 8 per workshop. Vol = vol dus schrijf je snel in als je erbij wilt zijn.

Bijdrage € 22,- per workshop of eenmalig € 40,- voor beide workshops
Aanmelden  lianne.beijer@gmail.com of 06 29291879
Meer informatie  over Lianne www.eatandgetfit.nl

 

Yin Yoga Transformatie
Zondag 10 juni
16:00 - 18:00 uur

Bij deze tweede workshop gaat het om Transformatie, in jezelf en je leven.

Zie hierboven alle informatie...