Yoga retreats

 Dit retreat is geannuleerd. Vanaf het najaar zullen we retreats op verschillende boerdereijen aanbieden. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een email...

 IMG 7478

 

IMG 7480

Bijdrage 2p app € 495,- p/p, 3p app € 485,-, 4p app € 475,- p/p,-
Meer informatie           Heleen 06 41213989 & Natanja 06 27093731
Aanmelden byhelenig@gmail.com info@yoga-bloemendaal.nl

Social Yogare treatsHN  Corebusinessbyhelenig  Natanjavandenbrink

HN

Heleen Esser, is een energiek en gedreven persoon. Naast haar werk als jurist geeft zij Pilates- en Yogalessen. Met pilates houdt Heleen een krachtig en soepel lichaam. Vinyasa Yoga brengt haar daarnaast meer balans en een andere kijk op het leven. Door pilates en Vinyasa yoga te combineren zijn de lessen van Heleen zowel intensief, veelzijdig als gevarieerd. Heleen wordt er enthousiast van als zij de energie die zij van pilates en yoga krijgt, kan overbrengen aan haar deelnemers. 

Natanja van den Brinkontdekte met Ashtanga yoga de fysieke positieve werking van yoga en ervaarde ook verandering op mentaal niveau. Het maakt het leven lichter door puur te kijken met open blik. Verdieping vond zij met de opleiding Saswitha Hatha Yoga. Natanja geeft yoga met “beide voeten op de grond”. Nieuwsgierig als ze is, blijft ze verrast door de diversiteit van yoga. Iedere les is afwisselend met verschillende thema’s. Met haar enthousiasme en ervaring ontmoet je een evenwicht tussen kracht en ontspanning in de lessen.
Na 10 jaar twee verschillende yoga centra te hebben gerund, gaat Natanja vanaf 1 november 2018 haar aandacht meer vakinhoudelijk richten. Met Sophie Northolt heeft zij onlangs het programma Joyful Living ontwikkeld. Dit programma van drie maanden reikt handvatten aan voor mensen die door verschillende oorzaken de sturing over hun leven zijn kwijtgeraakt en het roer weer in eigen hand willen nemen. Met de huidige maatschappelijke druk is er behoefte aan een vitaal en energievol leven dat je zelf kunt vormgeven. Dit programma komt hieraan tegemoet. Ook doceert Natanja sinds 2017 bij Saswitha. Deze 4-jarige docentenopleiding voor yoga en wijsbegeerte in Bilthoven is de oudste opleiding in Nederland voor old school Hatha Yoga. Natanja geeft op verschillende locaties en festivals yogalessen, ademsessies, workshops en retraites, ook blijft zij verbonden aan Litha Yoga. Yoga Bloemendaal wordt vanaf 1 november 2018 Litha Yoga.

10151798 1454910374823657 2628654079342532586 n2

Ook organiseren Heleen & Natanja regelmatig retreats op de Knip in Overasselt...


Knip