Yoga retreats

Yoga weekend in de Lente!
Zaterdag 26 & 27 mei 2018
(H)eerlijk, Kracht én Rust

Al 4 jaar organiseren Heleen en Natanja fantastische YOGA WEEKENDEN op de Knip in Overasselt vlakbij Nijmegen. Tot nu toe zelfs 2x per jaar. Ook in 2018 gaan we weer. Ga jij mee? Houd onze website en FB pagina in de gaten want in het najaar van 2018 zijn we in FRANKRIJK.

“Wat een cadeau dit weekend! Natanja en Heleen, enthousiast en oprecht én wat een ervaring en deskundigheid op het gebied van yoga. Dit in combinatie met De Knip, het lekkere eten én dat je niets hoeft te doen, top!”.
Chantal in 2017

BE EEN EARLY BIRD EN BOEK VÓÓR 31 januari 2018 VOOR € 198,-
TREAT JEZELF OP DIT FIJNE RETREAT;-).

Geniet van de lente, puur Ayurvedisch eten, intense yoga lessen en een fijn bed! Verlaat de drukte en chaos van het dagelijks leven en stap in de stilte en rust van dit retreat. Met krachtige én ontspannende Yoga (asana's), Ademoefeningen (pranayama's) en meditatie kom je in een staat van diepe ontspanning. Vermoeidheid en stress verdwijnen en je creativiteit en passie worden aangewakkerd! 

“Natanja en Heleen zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt. De yoga lessen zijn divers en van hoog niveau: zeer ontspannend én ook zwaar plus op een goede manier confronterend. Je wordt je bewust van je lichamelijke grenzen en geestelijke blokkades , gecombineerd met de ontspanning ontstaat er zowel in je hoofd als je lichaam rust en ruimte”.
Klaartje in 2015

Nu, kun je je opgeven voor dit bijzondere weekend. Kom alleen of samen met één of meerdere vrienden of vriendinnen! 
Geniet van alle yoga lessen, puur eten en de authentieke boerderij. 
Paardencoaching sessie is bij te boeken, een bijzondere aanvulling op het geheel. 
NA TWEE DAGEN VOEL JE JE OPGELADEN EN BRUISEND VAN ENERGIE!

WANNEER
Zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018
BIJDRAGE
Be een EARLY BIRD vóór 31 januari € 198,-, daarna € 250,-. Inclusief yoga, overheerlijk Ayurvedisch eten en overnachting.

MEER INFORMATIE
http://www.yoga-bloemendaal.nl/rooster-agenda/yoga-retreats/
HELEEN 06 41213989 & NATANJA 06 27093731
AANMELDEN
pilatesheleen@gmail.com & info@yoga-bloemendaal.nl

“Ook kon je je opgeven voor een paardencoaching sessie. Uit nieuwsgierigheid besloot ik dit te doen. Eigenlijk ben ik wel een beetje bang voor paarden; ze dwingen respect en ontzag af. Zonder woorden was er toch een heel direct contact. Mijn energie reflecteerde in het gedrag van het paard. En, ik bleek dit ook te kunnen sturen. Hoe mooi is dat. Wat een mooie en bijzondere ervaring”.
Marieke in 2016

“Last minute in 2016 dit yoga weekend geboekt. Ik wilde op adem komen na een hectische tijd zowel privé als met werk. Het bleek een weldaad voor lichaam en geest! Gezond eten én in de watten gelegd door twee kundige docenten Heleen en Natanja. Wat wil je nog meer? Gelukkig was er nog plek!”
Marieke in 2016


Knip

Nu, kun je je opgeven voor dit fijne weekend. Kom alleen of samen met één of meerdere vrienden of vriendinnen! 
Geniet van alle yoga lessen met Heleen en Natanja in de buitenlucht met je voeten in het gras of binnen in de authentieke en sfeervolle boerderij de Knip, in Overasselt. Puur eten en een goed bed. Daarnaast wandelen over de dijk, lezen, mooie dorpjes bezoeken of gewoon niks doen. Alles kan!

Een paardencoaching sessie is bij te boeken, een bijzondere aanvulling op het geheel. 

NA TWEE DAGEN VOEL JE JE OPGELADEN EN BRUISEND VAN ENERGIE!

Yoga Weekend

  • Aankomst zaterdag 10:30 uur 
  • 4 Yoga lessen
  • Lunch, diner, ontbijt en snack 
  • Gedeelde 2-persoonskamer, 
    slaapplaats op zolder of met eigen tent
  • Verrassing bij afscheid
  • Vertrek zondag rond 15:00 uur
Early birds betalen € 198,-. Boek vóór 31 januari 2018!
Na 31 januari betaal je € 250,-.

 

HN

Heleen Esser, 
is een energiek en gedreven persoon. Naast haar werk als jurist geeft zij Pilates- en Yogalessen. Met pilates houdt Heleen een krachtig en soepel lichaam. Vinyasa Yoga brengt haar daarnaast meer balans en een andere kijk op het leven. Door pilates en Vinyasa yoga te combineren zijn de lessen van Heleen zowel intensief, veelzijdig als gevarieerd. Heleen wordt er enthousiast van als zij de energie die zij van pilates en yoga krijgt, kan overbrengen aan haar deelnemers. 

Natanja van den Brinkontdekte met Ashtanga yoga de fysieke positieve werking van yoga en ervaarde ook verandering op mentaal niveau. Het maakt het leven lichter door puur te kijken met open blik. Verdieping vond zij met de opleiding Saswitha Hatha Yoga. Natanja geeft yoga met “beide voeten op de grond”. Nieuwsgierig als ze is, blijft ze verrast door de diversiteit van yoga. Iedere les is afwisselend met verschillende thema’s.
Met haar enthousiasme en ervaring ontmoet je een evenwicht tussen kracht en ontspanning in de lessen.
In 2013 nam zij het inititatief voor Yoga Bloemendaal. Een yoga centrum voor iedereen. Een plek waar alles samenkomt; een passie om te verbinden en mooie dingen te creëeren. Zelf geeft ze lessen, workshops, privé sessies, coaching & retreats.

10151798 1454910374823657 2628654079342532586 n2

“Natanja en Heleen zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt. De yoga lessen zijn divers én van hoog niveau: zeer ontspannend en ook zwaar plus op een goede manier confronterend. Je wordt je bewust van je lichamelijke grenzen en geestelijke blokkades, gecombineerd met de ontspanning ontstaat er zowel in je hoofd als je lichaam rust en ruimte”.
Klaartje in 2015

Bijdrage € 198,- óf € 250,- inclusief yoga, eten en overnachting
Meer informatie           Heleen 06 41213989 & Natanja 06 27093731
Aanmelden pilatesheleen@gmail.com & info@yoga-bloemendaal.nl